Noticies

L'actualitat de la Casa Buenos Aires

01 Dec 2023

Ens trobarem l'excavadora tirant la Buenos Aires

El veïnat de Vallvidrera està molest amb l’Ajuntament. I així ho ha fet saber a la regidora de Sarrià-Sant Gervasi, Maria Eugènia Gay, perquè ho traslladi al consistori de Jaume Collboni.

Visita'l

01 Dec 2023

Allà on és el perill, creix també el que ens salva

Al número passat us comunicàvem que la Plataforma en defensa de la Casa Buenos Aires donava el tret de sortida a un curs que estarà marcat per les ombres que s’han aixecat al llarg de l’estiu sobre el futur de la Casa Buenos Aires.

Més informació

11 Nov 2023

Arxivada la querella contra Sanz per l'expropiació de la Casa Buenos Aires

La justícia ha arxivat la querella contra la regidora de BComú Janet Sanz, presentada pels Pares Paüls i London Private Company per l’expropiació de la Casa Buenos Aires 😇.

Visita'l

05 Oct 2023

Crònica de l'acte

El dijous dia 5 d’Octubre es va celebrar un acte obert al veïnat. La cita era a les 19h, al mercat, i l’organitzava la Plataforma en defensa de la Casa Buenos Aires. La convocatòria es feia sota el títol «Com afrontem la doble amenaça?» i es plantejava com un acte de solidaritat.

Més informació

01 Oct 2023

El temps congelat de la Casa Buenos Aires

L'icònic edifici modernista de Vallvidrera fa tres anys que està clausurat a l'espera de materialitzar la seva transformació en equipament públic

Visita'l

28 Sep 2023

Roda de premsa

El futur de la Casa Buenos Aires afronta una doble amenaça: una multa desmesurada al grup impulsor i un revés judicial que l’Ajuntament ha de resoldre.

Més informació

27 Sep 2023

Com afrontem la doble amenaça?

Convocatoria a l’acte obert al veïnat

Més informació

26 Sep 2023

Benvinguda, Maria Eugènia Gay

Després d’un estiu en què s’han tornat a activar els perills que amenaçen el futur de la Casa Buenos Aires, la plataforma es torna a activar.

Més informació

28 Jul 2023

La justícia tomba els plans de l’Ajuntament per la Casa Buenos Aires de Vallvidrera

El TSJC dona la raó als Pares Paüls i London Private Company, que hi volien construir un hotel de luxe, i ara l'Ajuntament ha de decidir si presenta un recurs i fa una nova modificació del pla general metropolità

Visita'l

01 Jul 2023

Història del projecte

Un grup de veïnes del barri de Vallvidrera de Barcelona vam okupar la Casa Buenos Aires el mes de març de l’any 2019. Per atura l’enderrocament de l’edifici i el projecte d’hotel de luxe de l’edifici. Després del desallotjament executat durant l’octubre del 2021, ara, ens enfrontem a la repressió. Ens demanen 65.000€ per haver recuperat un espai del barri d’autogestió veïnal i fer front a l’especulació.

Més informació